Prodajna izložba cveća

Sutra počinje prodajna izložba cveća i lepih sitnica

U susret predstojećem prazniku, Danu žena, aleksinački Centar za kulturu i umetnost priređuje tradicionalnu prodajnu izložbu cveća i lepih sitnica. Posetioci će moći da pazare cvetne aranžmane i razne rukotvorine domaćih proizvođača od 6. do 8. marta.

‒ U prostoru Galerije 1 pravimo izložbu cveća uz pomoć svih onih koji vole cveće, koji se bave, kako proizvodnjom, tako i prodajom cveća. U istom prostoru izložbu svojih radova napraviće i članice Udruženja ‘Radinost’ iz Aleksinca, tako da će ovaj prostor u sledeća tri dana biti pravi praznik za oči i dušu – poručuje Gordana Živanović, stručni saradnik Centra za kulturu i umetnost Aleksinac. 

Pored raznovrsnog cveća, posetioci izložbe moći će da pazare veliki izbor sitnica u dekupaž i drugim tehnikama, ukrasne kutije za nakit, vaze, neobične šolje, nakit i razne druge predmete, kao potencijalni poklon za predstojeći praznik. Prema najavi organizatora, na štandovima će biti izloženo cveće cvećara iz Aleksinca i Ćuprije i proizvođača cveća iz Niša.

 

 

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

one × 1 =