Prodajna izložba cveća

Сутра почиње продајна изложба цвећа и лепих ситница

У сусрет предстојећем празнику, Дану жена, алексиначки Центар за културу и уметност приређује традиционалну продајну изложбу цвећа и лепих ситница. Посетиоци ће моћи да пазаре цветне аранжмане и разне рукотворине домаћих произвођача од 6. до 8. марта.

‒ У простору Галерије 1 правимо изложбу цвећа уз помоћ свих оних који воле цвеће, који се баве, како производњом, тако и продајом цвећа. У истом простору изложбу својих радова направиће и чланице Удружења ‘Радиност’ из Алексинца, тако да ће овај простор у следећа три дана бити прави празник за очи и душу – поручује Гордана Живановић, стручни сарадник Центра за културу и уметност Алексинац. 

Поред разноврсног цвећа, посетиоци изложбе моћи ће да пазаре велики избор ситница у декупаж и другим техникама, украсне кутије за накит, вазе, необичне шоље, накит и разне друге предмете, као потенцијални поклон за предстојећи празник. Према најави организатора, на штандовима ће бити изложено цвеће цвећара из Алексинца и Ћуприје и произвођача цвећа из Ниша.

 

 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

18 + fourteen =