Žandarmerija

Sutra i zvanično dolazi Žandarmerija

U nekadašnjoj aleksinačkoj kasarni sutra će biti veoma svečano. Kako naš portal nezvanično saznaje za 11 sati zakazano je svečano preuzimanje na korišćenje ovog objekta za potrebe pripadnika Žandarmerije. Tom prilikom biće prikazan deo naoružanja sa kojim raspolaže ova jedinica, kao i pokazna vežba pripadnika ove elitne jedinice.

Prema našim nezvaničnim saznanjima sutrašnjim događajima, u okviru akcije „Otvorena kapijaˮ, moći će da prisustvuju i zainteresovani građani. Ovih dana primetno je da jedinica intenzivno uvežbava određene radnje uz praćenje znatiželjnih pogleda građana. Nekoliko desetina mališana i odraslih  juče su pored ograde kasarne posmatrali neke od aktivnosti. 

Žandarmerija

Prema nekim najavama sutrašnjem skupu trebalo bi da prisustvuju i najviši funkcioneri i rukovodioci resornog ministarstva i policije. Kako je već ranije najavljeno, a o čemu je i naš sajt pisao, Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović je za novembar najavio preseljenje dela niškog odreda Žandarmerije u aleksinačku kasarnu.

 

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

eleven + seventeen =