Sportski vikend: Slavlje u Kraljevu

U nedelju, utakmicama 30. kola, završava se prvenstvo fudbalera u Zoni Istok. Na igralištu u Subotincu, od 17 sati i 30 minuta Moravica će igrati protiv Malošišta, dok će Rudar Alpos u Slatini kraj Bora odmeriti snagu sa OFK Slatinom.

Za oba naša predstavnika u društvu zonaša, ovi mečevi nemaju takmičarski značaj.

Komšijski derbi u Trnjanu

U Nišavskoj okružnoj ligi u nedelju se igraju mečevi pretposlednjeg, 33. kola.

Na igralištu u Gredetinu od 17 sati i 30 minuta sastaju se Napredak 2012 iz Krušja i Naisus iz Rožine, a u komšijskom derbiju u Trnjanu megdan će podeliti Crvena zvezda iz Gornjeg Ljubeša i Palilula iz Aleksinca.

Ostali naši predstavnici u ovom rangu igraju u gostima. Žitkovačka Morava će u Zaplanjskoj Toponici igrati protiv Moravca, u Donjem Dušniku aleksinački OFK Napredak 1929 se sastaje sa Elidom, a Sloga iz Kormana će u Čapljincu odmeriti snagu sa Radničkim.

Poslednje kolo Opštinske lige

Utakmicama 22. kola, sutra se završava prvenstvo fudbalera u Opštinskoj ligi. Kolo pre kraja, šampionsku titulu je već osvojio OFK Rutevac (na naslovnoj fotografiji) tako da je utakmica protiv OFK Draževca lišena takmičarskog značaja za obe ekipe, jer su Draževčani trenutno na četvrtom mestu. Utakmica se igra u Kraljevu od 17 sati i 30 minuta, a posle meča ekipi OFK Rutevca biće uručen šampionski pehar, dar Fudbalskog saveza opštine Aleksinac.

Evo i ostalih parova:

Trnjane: Borac – Polet (Radevac),
Vitoševac: Polet – OFK Sloga (Dobrujevac),
Jakovlje: Pobeda – Jedinstvo (Bobovište),
Tešica: Jastrebac – Ratar (Gornja Peščanica), i
Subotinac: Škriljac (Bradarac) – Gredetin.

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

2 × five =