Savez opravdao postojanje, Todorović umesto Crnčevića

Na redovnoj godišnjoj Skupštini Saveza za školski sport aleksinačke opštine usvojen je, pored ostalog, i izveštaj o radu u 2019. godini. U izveštaju je istaknuto da je Savez, koji je osnovan 2015. godine, u potpunosti opravdao postojanje. Konstatovano je da su u saradnji sa Skupštinom opštine i Kancelarijom za mlade, postignuti značajni rezultati na poboljšanju uslova za bavljenje sportom, ali i na organizovanju različitih sportskih takmičenja školaraca. Da je aktivnost u prethodnoj godini bila na zadovoljavajućem nivou potvrđuju i dva značajna priznanja – pohvala Skupštine opštine i priznanje za unapređenje sporta Sportskog saveza opštine.

Umesto Koste Crnčevića, dosadašnjeg predsednika Skupštine, koji je otišao u penziju, na ovu funkciju izabran je Bojan Todorović, profesor fizičke kulture i fudbalski trener sa UEFA B licencom. Ovom prilikom, u znak zahvalnosti za dugogodišnje angažovanje u sportu, Crnčeviću je uručena plaketa Sportskog saveza opštine.

Za počasne članove Skupštine delegati su jednoglasno izabrali Kostu Crnčevića, kao i Viobrana Radisavljevića i Radoslava Mančića koji su pretprošle godine otišli u penziju.

 

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

13 + 13 =