Савез оправдао постојање, Тодоровић уместо Црнчевића

На редовној годишњој Скупштини Савеза за школски спорт алексиначке општине усвојен је, поред осталог, и извештај о раду у 2019. години. У извештају је истакнуто да је Савез, који је основан 2015. године, у потпуности оправдао постојање. Констатовано је да су у сарадњи са Скупштином општине и Канцеларијом за младе, постигнути значајни резултати на побољшању услова за бављење спортом, али и на организовању различитих спортских такмичења школараца. Да је активност у претходној години била на задовољавајућем нивоу потврђују и два значајна признања – похвала Скупштине општине и признање за унапређење спорта Спортског савеза општине.

Уместо Косте Црнчевића, досадашњег председника Скупштине, који је отишао у пензију, на ову функцију изабран је Бојан Тодоровић, професор физичке културе и фудбалски тренер са УЕФА Б лиценцом. Овом приликом, у знак захвалности за дугогодишње ангажовање у спорту, Црнчевићу је уручена плакета Спортског савеза општине.

За почасне чланове Скупштине делегати су једногласно изабрали Косту Црнчевића, као и Виобрана Радисављевића и Радослава Манчића који су претпрошле године отишли у пензију.

 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

17 − twelve =