RK Aleksinac, Aleksinac

Sa istim igračima u borbu za vrh

Posle uobičajene zimske pauze, sinoć su se, prvi put u ovoj godini, u Hali sportova okupili rukometaši Rukometnog kluba „Aleksinac”. Tom prilikom, generalni sekretar kluba Bogdan Simić i trener Vladan Stošić govorili su im o planovima kluba i poželeli dobro zdravlje i što bolje rezultate u nastupajućoj sezoni.

Prozivka RK Aleksinac

Sem nekolicine bolesnih i opravdano otsutnih, prozivci je prisustvovalo 12 igrača, a treninzi će se, kako je rečeno, održavati tri puta nedeljno. U planu je, takođe, i nekoliko pripremnih utakmica. Što se igračkog kadra tiče, nema nikakvih novina – ekipa je u istom sastavu kao i prošle godine.

Vladan Stošić , trener RK Aleksinac
Vladan Stošić, trener RK Aleksinac

̶ Ambicije su iste kao što su bile na polusezoni. Dakle, da afirmišemo mlade igrače i da postignemo što bolje rezultate kako bi igrači stekli iskustvo. Da ne gube utakmice kao što smo pri kraju ove prve polusezone kada smo zbog nekog neiskustva ili neke naše gluposti, pre svega, izgubili bodove ̶ rekao je za naš portal trener Vladan Stošić. 

̶ Radimo i dalje na afirmaciji mladih igrača i da postignemo što bolje rezultate i budemo među prve tri ekipe, što bih smatrao izuzetnim uspehom ̶naglašava naš sagovornik. 

Inače, u jesenjem delu šampionata Aleksinčani su se plasirali na četvrto mesto sa 16 bodova, koliko ima i trećeplasirano Vlasotince. Šampionsku titulu osvojio je Jastrebac iz Blaca sa 22 boda.

 

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

fifteen − fifteen =