RK Aleksinac, Aleksinac

Са истим играчима у борбу за врх

После уобичајене зимске паузе, синоћ су се, први пут у овој години, у Хали спортова окупили рукометаши Рукометног клуба „Алексинац”. Том приликом, генерални секретар клуба Богдан Симић и тренер Владан Стошић говорили су им о плановима клуба и пожелели добро здравље и што боље резултате у наступајућој сезони.

Prozivka RK Aleksinac

Сем неколицине болесних и оправдано отсутних, прозивци је присуствовало 12 играча, а тренинзи ће се, како је речено, одржавати три пута недељно. У плану је, такође, и неколико припремних утакмица. Што се играчког кадра тиче, нема никаквих новина – екипа је у истом саставу као и прошле године.

Vladan Stošić , trener RK Aleksinac
Владан Стошић, тренер РК Алексинац

̶ Амбиције су исте као што су биле на полусезони. Дакле, да афирмишемо младе играче и да постигнемо што боље резултате како би играчи стекли искуство. Да не губе утакмице као што смо при крају ове прве полусезоне када смо због неког неискуства или неке наше глупости, пре свега, изгубили бодове ̶ рекао је за наш портал тренер Владан Стошић. 

̶ Радимо и даље на афирмацији младих играча и да постигнемо што боље резултате и будемо међу прве три екипе, што бих сматрао изузетним успехом ̶наглашава наш саговорник. 

Иначе, у јесењем делу шампионата Алексинчани су се пласирали на четврто место са 16 бодова, колико има и трећепласирано Власотинце. Шампионску титулу освојио је Јастребац из Блаца са 22 бода.

 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

nine − 2 =