Kup

Rutevčani i pobednici i pobeđeni

Od osam mečeva prvog kola Kupa Fudbalskog saveza opštine Aleksinac, tri utakmice nisu odigrane jer gosti nisu došli, a u preostalih pet postignuti su manje-više očekivani rezultati.

Najviše golova, čak sedam, bilo je na Aleksinačkom Rudniku gde su megdan podelila dva imenjaka – OFK Rutevac, član Okružne lige i Rutevac koji se odskora takmiči u Opštinskoj ligi. OFK Rutevac je slavio sa 7:0, tek toliko da se zna ko je stariji. Istini za volju, rezultat je, kažu, mogao da bude i veći jer su gosti doputovali sa samo osam igrača. Het-trik postigao je Aleksa Milutinović, a po jedanput mrežu golmana gostiju Mitrovića zatresli su Lazić, Dejan Ranđelović, Stošić i Slavnić.

Sedam golova palo je i u Subotincu gde je Škriljac iz Bradarca sa 6:1 savladao ekipu Tempa iz Mozgova.

Najviše neizvesnosti bilo je na utakmici u Kormanu između Sloge i Ratara iz Gornje Peščanice. Meč je u regularnom toku završen rezultatom 2:2, a na penal-ruletu više sreće imali su gosti koji su u krajnjem skoru trijumfovali sa 6:5.

Rudar Alpos sa Aleksinačkog Rudnika igrao je u Bobovištu protiv Jedinstva i pobedio sa 4:2. Trijumfovao je i Polet koji je u Radevcu sa 2:1 savladao Palilulu iz Aleksinca.

Na tri utakmice gosti nisu došli, pa će ovi mečevi biti registrovani službenim rezultatom (3:0) u korist domaćina. To su: Jastrebac (Tešica) – Crvena zvezda (Gornji Ljubeš), OFK Sloga (Dobrujevac) – Borac (Trnjane) i Polet (Vitoševac) – Vukašinovac.

Dakle, u drugo kolo su se kvalifikovali: OFK Rutevac, Škriljac, Ratar, Rudar Alpos, Polet iz Radevca, Jastrebac, OFK Sloga i Polet iz Vitoševca. Njima će se priključiti ekipe koje se takmiče u Zoni Centar: Napredak (A), Moravica, Morava, Bukovik i Svrljig.

Detalj sa utakmice OFK Rutevac - Rutevac

OFK RUTEVAC – RUTEVAC 7:0 (3:0) 

Aleksinački Rudnik. Stadion: Rudara. Sudija: Ivan Jovanović (Aleksinac). Strelci: 1:0 Lazić u 12, 2:0 Milutinović u 20, 3:0 Milutinović u 34, 4:0 D. Ranđelović u 49, 5:0 Stošić u 59, 6:0 Slavnić u 68, 7:0 Milutinović u 79. minutu.

ofkrutevac1908OFK RUTEVAC: Petrović, Milutinović, Stošić, Slavnić, Radojković, Brzaković, Ilić, Lazarević, Lazić, Rajković, D. Ranđelović.

RUTEVAC: Mitrović, Grujić, Petrović, Todorović, Tomić, Stanojević, N. Todorović, Zdravković.

 

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

12 + 12 =