Kup

Рутевчани и победници и побеђени

Од осам мечева првог кола Купа Фудбалског савеза општине Алексинац, три утакмице нису одигране јер гости нису дошли, а у преосталих пет постигнути су мање-више очекивани резултати.

Највише голова, чак седам, било је на Алексиначком Руднику где су мегдан поделила два имењака – ОФК Рутевац, члан Окружне лиге и Рутевац који се одскора такмичи у Општинској лиги. ОФК Рутевац је славио са 7:0, тек толико да се зна ко је старији. Истини за вољу, резултат је, кажу, могао да буде и већи јер су гости допутовали са само осам играча. Хет-трик постигао је Алекса Милутиновић, а по једанпут мрежу голмана гостију Митровића затресли су Лазић, Дејан Ранђеловић, Стошић и Славнић.

Седам голова пало је и у Суботинцу где је Шкриљац из Брадарца са 6:1 савладао екипу Темпа из Мозгова.

Највише неизвесности било је на утакмици у Корману између Слоге и Ратара из Горње Пешчанице. Меч је у регуларном току завршен резултатом 2:2, а на пенал-рулету више среће имали су гости који су у крајњем скору тријумфовали са 6:5.

Рудар Алпос са Алексиначког Рудника играо је у Бобовишту против Јединства и победио са 4:2. Тријумфовао је и Полет који је у Радевцу са 2:1 савладао Палилулу из Алексинца.

На три утакмице гости нису дошли, па ће ови мечеви бити регистровани службеним резултатом (3:0) у корист домаћина. То су: Јастребац (Тешица) – Црвена звезда (Горњи Љубеш), ОФК Слога (Добрујевац) – Борац (Трњане) и Полет (Витошевац) – Вукашиновац.

Дакле, у друго коло су се квалификовали: ОФК Рутевац, Шкриљац, Ратар, Рудар Алпос, Полет из Радевца, Јастребац, ОФК Слога и Полет из Витошевца. Њима ће се прикључити екипе које се такмиче у Зони Центар: Напредак (А), Моравица, Морава, Буковик и Сврљиг.

Detalj sa utakmice OFK Rutevac - Rutevac

ОФК РУТЕВАЦ – РУТЕВАЦ 7:0 (3:0) 

Алексиначки Рудник. Стадион: Рудара. Судија: Иван Јовановић (Алексинац). Стрелци: 1:0 Лазић у 12, 2:0 Милутиновић у 20, 3:0 Милутиновић у 34, 4:0 Д. Ранђеловић у 49, 5:0 Стошић у 59, 6:0 Славнић у 68, 7:0 Милутиновић у 79. минуту.

ofkrutevac1908ОФК РУТЕВАЦ: Петровић, Милутиновић, Стошић, Славнић, Радојковић, Брзаковић, Илић, Лазаревић, Лазић, Рајковић, Д. Ранђеловић.

РУТЕВАЦ: Митровић, Грујић, Петровић, Тодоровић, Томић, Станојевић, Н. Тодоровић, Здравковић.

 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

14 + fourteen =