Rudar

„Rudari“ oduvali domaćine

U sedmom kolu Okružne fudbalske lige, Palilula je na Gradskom stadionu u Aleksincu uspela da posle preokreta stigne do tri boda. Na poluvremenu ekipa Moravca iz Zaplanjske Toponice imala je prednost od jednog gola (1:2), ali su mladi izabranici trenera Dragana Mikića uspeli da poravnaju rezultat i u uzbudljivoj završnici ostvare pobedu od 4:3.

FK Palilula

Tri boda u gostima osvojili su fudbaleri Rudar Alposa koji su u Čečini sa 1:6 savladali ekipu Moravca, dok je Sloga u Kormanu poražena od Pobede iz Rusne sa 0:2.

FK Rudar Alpos

OFK Rutevac i Jastrebac iz Tešice igrali su u gostima i ostali bez bodova – OFK Rutevac je u Azbresnici izgubio od Borca sa 2:1, a istim rezultatom Tešičani su poraženi od Rasovače.

Ostali rezultati:
Doljevac: Doljevac – Svrljig 6:1,
Kočane: Radnički – Elid (Donji Dušnik) 5:0,
Čapljinac: Radnički – Taskovići 2:3,
Baličevac: Baličevac –Mladost (Batušinac) 1:4.

Na čelnoj poziciji trenutno je Doljevac sa 19 bodova. Što se klubova sa područja aleksinačke opštine tiče, najbolji plasman beleži Palilula na šestom mestu sa 12 bodova, koliko ima i petoplasirani Radnički iz Kočana. OFK Rutevac i Rudar Alpos imaju po 11 bodova i zauzimaju sedmo, odnosno deveto mesto. Sa po devet bodova Sloga i Jastrebac trenutno su na 12, odnosno 13.poziciji.

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

eight − 5 =