Naslovna, Opštinska

Prekinuti mečevi u Bobovištu i Subotincu

U sklopu četvrtog kola Opštinske fudbalske lige, Jastrebac je u Tešici bez velike muke savladao Borca iz Trnjana sa 5:1, a istim rezultatom OFK Sloga je u Dobrujevcu pobedila Rutevac. Na gostovanju u Mozgovu, Polet iz Vitoševca je slavio protiv Tempa sa 4:3. I Polet iz Radevca je uzeo ceo plen u Gornjoj Peščanici, gde je sa 1:0 pobedio tim Ratara.

Dve utakmice su prekinute. Meč u Subotincu između Škriljca iz Bradarca i Vukašinovca prekinut je u 46. minutu jer su gosti ostali sa šest igrača. Iz istog razloga, ali u 41. minutu, prekinuta je i utakmica u Bobovištu između domaćeg Jedinstva i Crvene zvezde iz Gornjeg Ljubeša. Ovoga puta sa šest igrača ostala je domaća ekipa. Po svoj prilici, obe utakmice će biti registrovane službenim rezultatom (3:0) u korist Škriljca, odnosno Crvene zvezde.

Prvi na tabeli i dalje je Jastrebac sa 12 bodova, koliko imaju i drugoplasirana Crvena zvezda i trećeplasirani Polet iz Radevca. Slede: OFK Sloga i Škriljac sa po devet bodova, i tako dalje.


JASTREBAC – BORAC 5:1 (2:1)

Igralište Jastrepca u Tešici. Gledalaca oko 35. Sudija: Dušan Paunović (Al. Bujmir). Strelci: 1:0 Vukadinović u 18, 2:0 Kostadinović u 31, 2:1 Stanković u 45, 3:1 Vukadinović u 59, 4:1 Kostadinović u 79, 5:1 Stevanović u 87. minutu.


fkjastrebactesica JASTREBAC: Stojadinović, A. Dinčić (od 55. Nikolić), Stanojević (od 60. Stevanović), Petrović, Stefanović, Stojilković, Kostadinović, Stanković, Vukadinović (od 70. Jovanović), Pešić (od 80. V. Dinčić), Cenić (od 80. Stojanović).

fkboractrnjane

BORAC: Milijić, Simić, Begović, Jovanović, Ilić, Vojinović, Stanković, Nešić, Veljković, Zlatanović, Babić.

 


OFK SLOGA – RUTEVAC 5:1 (1:1)

Igralište OFK Sloge u Dobrujevcu. Sudija: Ivan Jovanović (Aleksinac). Strelci: 1:0 Tasić u 5, 1:1 Todorović u 9, 2:1 Milosavljević u 51, 3:1 Jovanović u 65, 4:1 Momčilović u 79, 5:1 Tasić u 87. minutu. Žuti karton: Popović (OFK Sloga).


ofkslogadobrujevac OFK SLOGA: D. Ivanović, Nikola Tasić, Momčilović, Milosavljević (od 57. Radojković), Miladinović, Vukadinović, Nemanja Tasić, Popović (od 77. Mihajlović), Jovanović (od 66. I. Ivanović), S. Vukić (od 82. P. Vukić), Matić (od 40. Ristić).

RUTEVAC: Zdravković, V. Grujić, Petrović, Todorović, Bošković, Malić, N. Grujić, Mitrović, Milovanović, Tomić, Stanojević.

 


 

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

sixteen − eight =