Naslovna, Opštinska

Прекинути мечеви у Бобовишту и Суботинцу

У склопу четвртог кола Општинске фудбалске лиге, Јастребац је у Тешици без велике муке савладао Борца из Трњана са 5:1, а истим резултатом ОФК Слога је у Добрујевцу победила Рутевац. На гостовању у Мозгову, Полет из Витошевца је славио против Темпа са 4:3. И Полет из Радевца је узео цео плен у Горњој Пешчаници, где је са 1:0 победио тим Ратара.

Две утакмице су прекинуте. Меч у Суботинцу између Шкриљца из Брадарца и Вукашиновца прекинут је у 46. минуту јер су гости остали са шест играча. Из истог разлога, али у 41. минуту, прекинута је и утакмица у Бобовишту између домаћег Јединства и Црвене звезде из Горњег Љубеша. Овога пута са шест играча остала је домаћа екипа. По свој прилици, обе утакмице ће бити регистроване службеним резултатом (3:0) у корист Шкриљца, односно Црвене звезде.

Први на табели и даље је Јастребац са 12 бодова, колико имају и другопласирана Црвена звезда и трећепласирани Полет из Радевца. Следе: ОФК Слога и Шкриљац са по девет бодова, и тако даље.


ЈАСТРЕБАЦ – БОРАЦ 5:1 (2:1)

Игралиште Јастрепца у Тешици. Гледалаца око 35. Судија: Душан Пауновић (Ал. Бујмир). Стрелци: 1:0 Вукадиновић у 18, 2:0 Костадиновић у 31, 2:1 Станковић у 45, 3:1 Вукадиновић у 59, 4:1 Костадиновић у 79, 5:1 Стевановић у 87. минуту.


fkjastrebactesica ЈАСТРЕБАЦ: Стојадиновић, А. Динчић (од 55. Николић), Станојевић (од 60. Стевановић), Петровић, Стефановић, Стојилковић, Костадиновић, Станковић, Вукадиновић (од 70. Јовановић), Пешић (од 80. В. Динчић), Ценић (од 80. Стојановић).

fkboractrnjane

БОРАЦ: Милијић, Симић, Беговић, Јовановић, Илић, Војиновић, Станковић, Нешић, Вељковић, Златановић, Бабић.

 


ОФК СЛОГА – РУТЕВАЦ 5:1 (1:1)

Игралиште ОФК Слоге у Добрујевцу. Судија: Иван Јовановић (Алексинац). Стрелци: 1:0 Тасић у 5, 1:1 Тодоровић у 9, 2:1 Милосављевић у 51, 3:1 Јовановић у 65, 4:1 Момчиловић у 79, 5:1 Тасић у 87. минуту. Жути картон: Поповић (ОФК Слога).


ofkslogadobrujevac ОФК СЛОГА: Д. Ивановић, Никола Тасић, Момчиловић, Милосављевић (од 57. Радојковић), Миладиновић, Вукадиновић, Немања Тасић, Поповић (од 77. Михајловић), Јовановић (од 66. И. Ивановић), С. Вукић (од 82. П. Вукић), Матић (од 40. Ристић).

РУТЕВАЦ: Здравковић, В. Грујић, Петровић, Тодоровић, Бошковић, Малић, Н. Грујић, Митровић, Миловановић, Томић, Станојевић.

 


 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

15 − thirteen =