Forma Ideale

Otvoren salon Forma Ideale: Pokloni za prve kupce

Aleksinac se danas pridružio grupi od 30 gradova u kojima već postoje saloni nameštaja Forma ideale. U ovoj kompaniji su izuzetno ponosni na činjenicu da već duži niz godina otvaraju salone, ne samo u velikim centrima u Srbiji, već i u manjim mestima, pa je tako danas otvoren 36. salon.

Forma Ideale - Nikola Ruzic −Ovaj salon u Aleksincu je zaista reprezentativni primer naše maloprodajne mreže. Prostire se na 1.200 kvadrata u dve etaže, izložen je kompletan asortiman pločastog i tapaciranog nameštaja. Kompanija takođe pored našeg nameštaja nudi i partnerski program, dakle ima nameštaja naših dobavljača. Salon pored izloženog nameštaja nudi i usluge isporuke i montaže, kao i svi drugi naši saloni − rekao je Nikola Ružić, rukovodilac službe za medije i odnose sa javnošću prilikom današnjeg svečanog otvaranja.

Naredne godine Forma ideale obeležiće jubilej, 25 godina kompanije. Pored prodaje u Srbiji, gde su lideri, pre nekoliko godina postali su i najveći izvoznik nameštaja iz Srbije. Kompanija je prošle godine proizvela dva i po miliona komada nameštaja, od čega je 80 procenata izvezla van granica, što je skoro 20 procenata u ukupnom izvozu nameštaja iz Srbije. Izvoz realizuju na četiri kontinenta u 44 zemlje.

− Zaposlili smo ovde određeni broj mladih, ambicioznih, perspektivnih ljudi i na ovaj način želimo da pošaljemo poruku da su svi kupci u Srbiji i svi naši sugrađani nama podjednako važni. Ovaj salon nudi zapravo jedan ambijent i jednu vrlo reprezentativnu izložbenu atmosferu koju možete osetiti i u svim drugim našim salonima i u Beogradu i u Nišu i u Novom Sadu− dodao je Ružić. 

Forma Ideale

U salonu, koji će biti otvoren od danas svakog dana od 8 do 21 sat i subotom do 17 sati svim kupcima nude podjednake uslove kupovine koji podrazumevaju isporuku i montažu, ali i mogućnosti plaćanja koje ova kompanija daje do 12 mesečnih rata bez kamate. Takođe, svi kupci mogu očekivati popuste na aktuelnoj akciji koja važi do 26. oktobra, a tokom narednih nekoliko dana svi kupci u novom salonu dobiće određeni poklon.

 

Jedan komentar

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

twenty + 3 =