ŽRK Aleksinac

Osice „izujedale” Aleksinčanke

U debiju pred svojim navijačima, rukometašice Aleksinca doživele su pravu katastrofu od Osica iz Knjaževca koje u slavile sa 25 golova razlike – 9:34. Tako su Knjaževčanke vratile Aleksinčankama „milo za drago”, i to sa povećom kamatom, za prošlogodišnji poraz u gradu na tri Timoka.

Prevagu na utakmici donelo je nekoliko iskusnih i dobro raspoloženih gošći koje su odlično odigrale i u napadu i u odbrani. Nasuprot njima, Aleksinčanke su delovale bledo i bezidejno.
Na ovoj utakmici, prvi put su delili pravdu dvojica novih sudija iz našeg grada, Mladen Stojanović i Miloš Nisić, i svoj posao su, opšti je zaključak, odlično obavili.

Sudije sa delegatom


ALEKSINAC – OSICE 9:34 (5:16) 

Hala sportova Aleksinac. Gledalaca: oko 30. Sudije: Mladen Stojanović, Miloš Nisić (Aleksinac). Sedmerci: Aleksinac 3(1), Osice: 2(2). Isključenja: Aleksinac 6, Osice 10 minuta.

Aleksinac - Osice


ZRK AleksinacALEKSINAC: Jevtić, Timotijević, Pavlović 1, Miladinović, Mihajlović 1, Milojković, Stanković, Stevanović, Mladenović, Branković 3, Miletić, Stefanović, Mijalković 2, Jovanović 2, Savić.

ZRK OsiceOSICE: A. Ranđelović, T. Ranđelović 5, Andrejić, M. Zdravković, Stefanović 1, Veljković 2, Marjanović 2, Stojković 3, L. Zdravković, Dinić 5, Bogdanović 6, Milivojević 5, Kočić 5, Svetozarević.


 

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

four × five =