Milan Petrović

OO SNS: Sve više omladine pristupa stranci

Član Saveta za omladinu Srpske napredne stranke u Aleksincu i profesor istorije Milan Petrović na redovnoj konferenciji za novinare ove stranke izrazio je zadovoljstvo što je ovdašnji SNS svakog dana sve bogatiji za mnoga mlada lica, koja se pridružuju partiji. Po njegovom mišljenju, svi oni zajedno učestvuju i doprinose da grad bude bolji i lepši.

‒ Aleksinačka omladina Srpske napredne stranke je u prethodnom periodu iskazala veliku energiju na ulepšavanju i sređivanju grada. Iza nas je veliki broj akcija gde smo radili na uređenju gradskih površina, parkova, jaza, sređivali smo igrališta za decu i farbali klupice – naveo je Petrović. 

Po njegovim rečima, mladi aleksinački naprednjaci su imali i više akcija koje su se odnosile na pružanje pomoći porodicama slabijeg materijalnog stanja, kao i starijim osobama. Takvih slučajeva bilo je u Prćilovici, Rutevcu i Aleksincu.

‒ Tradicionalne akcije ovog tipa obavljamo za veće praznike, ali i uvek kada čujemo da nekoj porodici treba pomoć. Posebnu pažnju posvetili smo našim najstarijim sugrađanima koji su smešteni u domu u Aleksincu – rekao je Petrović i najavio slične aktivnosti u narednom periodu. 

Govoreći o tom delu rada omladine, Petrović najavljuje i obilazak građana koji žive na selima, a kojima je neophodna pomoć.

‒ Želimo da obiđemo što više sela, ide zima pa da pomognemo najstarijima koji su sami, da im pomognemo u pripremi ogreva za zimu, u dopremanju lekova iz Aleksinca onima koji nisu u mogućnosti to sami da obave – istakao je Petrović, uz upućen poziv svim mladim ljudima da im se pridruže i da, kako je rekao, zajedničkim snagama, trudom, vrednim i napornim radom doprinesu boljoj budućnosti. 

Član Saveta za omladinu Milan Petrović obraćanje medijima je iskoristio da ukaže da omladinci ove stranke imaju priliku da se ugledaju na starije kolege, pre svega, predsednika njihove partije Aleksandra Vučića, kao i na lokalne funkcionere predsednika Opštinskog odbora Nenada Stankovića, narodnog poslanika Dalibora Radičevića, potpredsednika Dejana Miloševića i sekretara Emila Milosavljevića.

 

2 komentara

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

1 × 3 =