Milan Petrović

ОО СНС: Све више омладине приступа странци

Члан Савета за омладину Српске напредне странке у Алексинцу и професор историје Милан Петровић на редовној конференцији за новинаре ове странке изразио је задовољство што је овдашњи СНС сваког дана све богатији за многа млада лица, која се придружују партији. По његовом мишљењу, сви они заједно учествују и доприносе да град буде бољи и лепши.

‒ Алексиначка омладина Српске напредне странке је у претходном периоду исказала велику енергију на улепшавању и сређивању града. Иза нас је велики број акција где смо радили на уређењу градских површина, паркова, јаза, сређивали смо игралишта за децу и фарбали клупице – навео је Петровић. 

По његовим речима, млади алексиначки напредњаци су имали и више акција које су се односиле на пружање помоћи породицама слабијег материјалног стања, као и старијим особама. Таквих случајева било је у Прћиловици, Рутевцу и Алексинцу.

‒ Традиционалне акције овог типа обављамо за веће празнике, али и увек када чујемо да некој породици треба помоћ. Посебну пажњу посветили смо нашим најстаријим суграђанима који су смештени у дому у Алексинцу – рекао је Петровић и најавио сличне активности у наредном периоду. 

Говорећи о том делу рада омладине, Петровић најављује и обилазак грађана који живе на селима, а којима је неопходна помоћ.

‒ Желимо да обиђемо што више села, иде зима па да помогнемо најстаријима који су сами, да им помогнемо у припреми огрева за зиму, у допремању лекова из Алексинца онима који нису у могућности то сами да обаве – истакао је Петровић, уз упућен позив свим младим људима да им се придруже и да, како је рекао, заједничким снагама, трудом, вредним и напорним радом допринесу бољој будућности. 

Члан Савета за омлaдину Милан Петровић обраћање медијима је искористио да укаже да омладинци ове странке имају прилику да се угледају на старије колеге, пре свега, председника њихове партије Александра Вучића, као и на локалне функционере председника Општинског одбора Ненада Станковића, народног посланика Далибора Радичевића, потпредседника Дејана Милошевића и секретара Емила Милосављевића.

 

2 коментара

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

sixteen − 13 =