Od danas još jedna banka u Aleksincu

Bankarski sistem u Aleksincu ne posustaje. Zbog spajanja određenih banaka u proteklom periodu smanjen je broj finansijskih institucija koje su pružale bankarske usluge građanima za dve filijale, ali se na ovdašnjem tržištu od danas pojavila nova banka. Odnosno „Oportuniti banka” otvorila je, na početku glavne ulice kod mosta, poslovnicu, ali je među ovdašnjim korisnicima bila poznata i ranije.

̶ Otvaranje poslovnice Oportuniti banke u Aleksincu pre svega znači bolju uslugu i lakši pristup finansijskim uslugama klijentima iz grupe poljoprivrednih preduzetnika i penzionera. Naravno i ostalim klijentima, ali ovo su klijenti na koje je Oportuniti banka fokusirana u svom radu. Lideri smo u finansiranju poljoprivrede, o čemu najbolje govori činjenica da skoro svaki drugi poljoprivrednik koji koristi kredit koristi ga u Oportuniti banci. Takođe, značajne rezultate ostvarujemo u kreditiranju preduzetnika i penzionera – kaže direktor Vladan Kalkan, uz napomenu da je ova banka pre svega poznata po tome što omogućavamo pristup finansijskim uslugama klijentima kojima je otežan pristup finansijskim uslugama u drugim bankama. 

Naš sagovornik još kaže da su Aleksinac, Sokobanja i Ražanj, sve tri opštine, poznate kao dobar poljoprivredni kraj.

̶ Ima veliki broj malih poljoprivrednih gazdinstava, gazdinstava kojima je otežan pristup finansijskim uslugama u drugim bankama, a to je upravo ono što naša banka radi. Naša misija je da pomognemo razvoj male poljoprivrede i preduzetništva koje je takođe prisutno u ovim opštinama – ističe Vladan Kalkan, direktor poslovne mreže u „Oportuniti banci”. 

 

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

five × five =