Biro

O šansama za zapošljavanje iz prve ruke

Poslodavci koji žele da zaposle nove radnike, građani sa idejom pokretanja sopstvenog biznisa i mladi ljudi koji žele da steknu prva radna iskustva imaju priliku da to ostvare uz pomoć državnih subvencija. Nacionalna služba 22. februara raspisala je 12 javnih poziva kao deo aktivne mere zapošljavanja, koje će predstavnici ogranka u Aleksincu prezentovati građanima u utorak, 12. marta, u Domu kulture.

Građani će imati priliku da se informišu o aktuelnim programima i javnim pozivima, kao i uslovima za dobijanje subvencija prilikom zapošljavanja. Predstavnici Nacionalne službe govoriće i o specifičnostima ovogodišnjeg javnog poziva.

‒ Pozivamo sve zainteresovane poslodavce, pogotovo iz privatnog sektora, i nezaposlena lica da dođu na prezentaciju ovogodišnjih javnih poziva, kako bi se što bolje informisali i dobili kompletne podatke jer ima dosta novina u vezi sa aktuelnim merama zapošljavanja – kaže Dragan Milojković, šef službe u Aleksincu. 

Prezentacija će početi u 10 sati, a najavljeno je i prisustvo predstavnika Nacionalne službe za zapošljavanje Filijale Niš.

 

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

3 × 1 =