Biro

О шансама за запошљавање из прве руке

Послодавци који желе да запосле нове раднике, грађани са идејом покретања сопственог бизниса и млади људи који желе да стекну прва радна искуства имају прилику да то остваре уз помоћ државних субвенција. Национална служба 22. фебруара расписала је 12 јавних позива као део активне мере запошљавања, које ће представници огранка у Алексинцу презентовати грађанима у уторак, 12. марта, у Дому културе.

Грађани ће имати прилику да се информишу о актуелним програмима и јавним позивима, као и условима за добијање субвенција приликом запошљавања. Представници Националне службе говориће и о специфичностима овогодишњег јавног позива.

‒ Позивамо све заинтересоване послодавце, поготово из приватног сектора, и незапослена лица да дођу на презентацију овогодишњих јавних позива, како би се што боље информисали и добили комплетне податке јер има доста новина у вези са актуелним мерама запошљавања – каже Драган Милојковић, шеф службе у Алексинцу. 

Презентација ће почети у 10 сати, а најављено је и присуство представника Националне службе за запошљавање Филијале Ниш.

 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

15 + nineteen =