put

Nesavesni vozači ometaju čišćenje

Prve ozbiljnije snežne padavine minulog vikenda uposlile su aleksinačke putare. Juče i danas, Javno preduzeće za puteve i stambeno-komunalnu delatnost je u trećem stepenu dežurstva, odnosno tri ekipe su na terenu. Kako kažu nadležni, svih 168 kilometara lokalnih saobraćajnica je prohodno.

– Naravno, ima mestimično snega i leda na kolovozu, ali uz poštovanje saobraćajnih propisa i prilagođenosti vožnje uslovima puta može da se dođe do svakog sela na teritoriji naše opštine. Morao bih da napomenem da imamo problema prilikom čišćenja ulica u gradu zbog nepropisno parkiranih vozila, tako da veoma često određene ulice budu neočišćene, upravo iz tih razloga – rekao je direktor putara Miloš Milošević i apelovao na vozače da nepropisno parkirana vozila uklone sa kolovoza kako bi uspeli da adekvatno očiste ulice.

Kako kažu u ovom preduzeću, na zalihama, pre početka ovih intervencija imali su po 50 tona soli i rizle, tako da su sasvim dovoljno opremljeni za intervencije koje će biti u narednih par dana.

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

1 × four =