put

Несавесни возачи ометају чишћење

Прве озбиљније снежне падавине минулог викенда упослиле су алексиначке путаре. Јуче и данас, Јавно предузеће за путеве и стамбено-комуналну делатност је у трећем степену дежурства, односно три екипе су на терену. Како кажу надлежни, свих 168 километара локалних саобраћајница је проходно.

– Наравно, има местимично снега и леда на коловозу, али уз поштовање саобраћајних прописа и прилагођености вожње условима пута може да се дође до сваког села на територији наше општине. Морао бих да напоменем да имамо проблема приликом чишћења улица у граду због непрописно паркираних возила, тако да веома често одређене улице буду неочишћене, управо из тих разлога – рекао је директор путара Милош Милошевић и апеловао на возаче да непрописно паркирана возила уклоне са коловоза како би успели да адекватно очисте улице.

Како кажу у овом предузећу, на залихама, пре почетка ових интервенција имали су по 50 тона соли и ризле, тако да су сасвим довољно опремљени за интервенције које ће бити у наредних пар дана.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

three × four =