Naredne srede centar grada na kratko zatvoren za saobraćaj

Naredne srede, 22. septembra, za saobraćaj će na sat vremena biti zatvotren deo glavne ulice od zgrade Opštine pa do pešačke zone, a takođe i deo ulice Momčila Popovića ispred Doma kulture zbog održavanja Evropske nedelje urbane mobilnosti koja počinje 16. septembra. To je odlučeno na današnjem zasedanju Saveta za koordinaciju poslova bezbednosti saobraćaja na putevima opštine Aleksinac.

Pred članovima Saveta se na današnjoj sednici našao se zahtev Opštinske organizacije invalida rada Aleksinac za besplatno parkiranje jednog vozila, ali odlučeno je da osim posebno obeleženog mesta za invalide, ostalo nije u nadležnosti ovog tela.

Na osnovu ponovljenog zahteva Mesne zajednice Grejač, komisija Saveta će izaći na teren i izbodovaće opravdanost postavljanja usporivača saobraćaja u ovom naselju, a takođe će obići i Bradarac i razmatrati zahtev tamošnje mesne zajednice za postavljanje saobraćajnog ogledala na raskrsnici u centru sela.

Na kraju zasedanja potvrđena je odluka sa telefonske sednice održane 9. septembra pos kojoj Savet za koordinaciju poslova bezbednosti saobraćaja na putevima opštine Aleksinac finansijski podržava održavanja Evropske nedelje urbane mobilnosti.

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

three + 16 =