Наредне среде центар града на кратко затворен за саобраћај

Наредне среде, 22. септембра, за саобраћај ће на сат времена бити затвотрен део главне улице од зграде Општине па до пешачке зоне, а такође и део улице Момчила Поповића испред Дома културе због одржавања Европске недеље урбане мобилности која почиње 16. септембра. То је одлучено на данашњем заседању Савета за координацију послова безбедности саобраћаја на путевима општине Алексинац.

Пред члановима Савета се на данашњој седници нашао се захтев Општинске организације инвалида рада Алексинац за бесплатно паркирање једног возила, али одлучено је да осим посебно обележеног места за инвалиде, остало није у надлежности овог тела.

На основу поновљеног захтева Месне заједнице Грејач, комисија Савета ће изаћи на терен и избодоваће оправданост постављања успоривача саобраћаја у овом насељу, а такође ће обићи и Брадарац и разматрати захтев тамошње месне заједнице за постављање саобраћајног огледала на раскрсници у центру села.

На крају заседања потврђена је одлука са телефонске седнице одржане 9. септембра пос којој Савет за координацију послова безбедности саобраћаја на путевима општине Алексинац финансијски подржава одржавања Европске недеље урбане мобилности.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

one × five =