Napredak preuzeo tron

U utorak, sredu i juče odigrane su utakmice vanrednog, 30. kola Okružne fudbalske lige. OFK Napredak 1929 je u Aleksincu pobedio tim Mladosti iz Batušinca sa 2:0, dok je Napredak 2012 iz Krušja na gostovanju u Kočanu poražen od Radničkog sa 4:1.

Golman Napretka Stefan Miletić bio je na visini zadatka

I Palilula iz Aleksinca je poražena u Čečini od ekipe Moravca sa 5:4. Sloga je u Kormanu prepustila pobedu Naisusu iz Rožine koji je slavio sa 1:3. Ekipa Crvene zvezde nije otputovala na meč protiv Rasovače, pa će ovaj suset biti registrovan službenim rezultatom 3:0 u korist domaćina.

U ovom kolu Morava iz Žitkovca je bila slobodna.

Ostali rezultati:

Doljevac: Doljevac – Zemljoradnik (Balajinac) 1:3,
Čapljinac: Radnički – Elid (Dolji Dušnik) 5:0,
Rožina: Padina – Moravac (Zaplanjska Toponica) 3:4.

Zahvaljujući pobedi protiv Mladosti iz Batušinca, OFK Napredak 1929 je preuzeo vodeću poziciju na tabeli sa 72 boda. Sa bodom manje na deobi drugog i trećeg mesta su žitkovačka Morava i Zemljoradnik iz Balajinca.

Što se ostalih ekipa sa područja aleksinačke opštine tiče, plasman na tabeli je sledeći: Palilula iz Aleksinca je na 12. mestu sa 30 bodova, sa tri boda manje Napredak iz Krušja je 13. poziciji, Sloga iz Kormana je 15. sa 23 boda, a Crvena zvezda iz Gornjeg Ljubeša zauzima poslednje, 17. mesto sa 8 bodova.

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

6 + one =