Na dva turnira 13 odličja

Proteklog vikenda članovi aleksinačkog Džudo i džiu-džicu kluba NiF učestvovali su na dva značajna turnira i u naš grad doneli 13 medalja.

Na Međunarodnom džiu-džicu turniru „Vidovdan openˮ u Banjaluci (BiH), koji je okupio takmičare iz klubova iz svih šest bivših republika nekadašnje Jugoslavije, NiF-ovci su osvojili tri medalje – dve zlatne i jednu srebrnu. Zlatom su se okitili Danijela Joić (nade, – 57 kg) i Nemanja Pejčić (juniori, +94 kg), dok je srebro pripalo Stefanu Joviću (seniori, – 77 kg).

Članovi NiF-a, prevashodno u mlađim kategorijama, učestvovali su na nacionalnom turniru „Panter openˮ u Šapcu i osvojili deset medalja – četiri zlatne, pet srebrnih i jednu bronzanu. Zlato su izborili: Lana Dodić (pionirke, – 40 kg), Natalija Denčev (nade, – 48 kg), Danijela Joić (nade, – 57 kg) i Nemanja Pejčić (juniori, +94 kg), srebrne medalje su osvojili Aleksa Spasić (poletarci, – 38 kg), Anastasija Milenković (pionirke, +48 kg), Srđan Milenković (nade, – 46 kg), Petar Đorđević (nade, – 50 kg) i Mladen Milovanović (nade, -60 kg), a bronzanu medalju Nenad Antić (nade, + 73 kg).

Na turnirima u Banjaluci i Šapcu sudili su i dvojica sudija iz Aleksinca – Dragan Trajković, međunarodni sudija i regionalni sudija Stefan Jović.

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

2 × 4 =