На два турнира 13 одличја

Протеклог викенда чланови алексиначког Џудо и џиу-џицу клуба НиФ учествовали су на два значајна турнира и у наш град донели 13 медаља.

На Међународном џиу-џицу турниру „Видовдан опенˮ у Бањалуци (БиХ), који је окупио такмичаре из клубова из свих шест бивших република некадашње Југославије, НиФ-овци су освојили три медаље – две златне и једну сребрну. Златом су се окитили Данијела Јоић (наде, – 57 кг) и Немања Пејчић (јуниори, +94 кг), док је сребро припало Стефану Јовићу (сениори, – 77 кг).

Чланови НиФ-а, превасходно у млађим категоријама, учествовали су на националном турниру „Пантер опенˮ у Шапцу и освојили десет медаља – четири златне, пет сребрних и једну бронзану. Злато су изборили: Лана Додић (пионирке, – 40 кг), Наталија Денчев (наде, – 48 кг), Данијела Јоић (наде, – 57 кг) и Немања Пејчић (јуниори, +94 кг), сребрне медаље су освојили Алекса Спасић (полетарци, – 38 кг), Анастасија Миленковић (пионирке, +48 кг), Срђан Миленковић (наде, – 46 кг), Петар Ђорђевић (наде, – 50 кг) и Младен Миловановић (наде, -60 кг), а бронзану медаљу Ненад Антић (наде, + 73 кг).

На турнирима у Бањалуци и Шапцу судили су и двојица судија из Алексинца – Драган Трајковић, међународни судија и регионални судија Стефан Јовић.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

fifteen + 12 =