Morava i OFK Napredak drže korak

U Okružnoj fudbalskoj ligi odigrane su utakmice 25. kola. Ekipe sa područja aleksinačke opštine postigle su uglavnom očekivane rezultate.

Na gostovanju u Rožini, lider prvenstva, Morava iz Žitkovca, sa 3:1 je slavila protiv Naisusa. Istim rezultatom aleksinački OFK Napredak 1929 pobedio je u Čečini ekipu Moravca. Nova tri boda uknjižila je i Palilula koja je u Aleksincu savladala tim Doljevca sa 2:1. Crvena zvezda iz Gornjeg Ljubeša u Trnjanu je igrala 4:4 protiv Radničkog iz Čapljinca. Bod je osvojio i Napredak 2012 iz Krušja koji je u Gredetinu sa Padinom igrao 2:2 (na fotografijama – detalji sa utakmice). U Balajincu Zemljoradnik je sa čak 8:0 slavio protiv Sloge iz Kormana.

Detalj sa utakmice Napredak 2012 Krušje – Padina

Evo i ostalih rezultata – Batušinac: MladostMoravac (Zaplanjska Toponica) 1:4, Donja Rasovača: RasovačaRadnički (Kočane) 6:0.

Na tabeli vodi Morava iz Žitkovca sa 59 bodova. Sa dva boda manje na drugom mestu je OFK Napredak iz Aleksinca, a kada je reč o ostalim ekipama sa područja opštine plasman je sledeći: Palilula je deveta sa 30 bodova, Napredak iz Krušja je na 12. mestu sa 24 boda, Sloga iz Kormana zauzima 15. mesto sa 16, dok je Crvena zvezda iz Gornjeg Ljubeša na poslednjem, 17. mestu sa osam bodova.

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

eleven − one =