Морава и ОФК Напредак држе корак

У Окружној фудбалској лиги одигране су утакмице 25. кола. Екипе са подручја алексиначке општине постигле су углавном очекиване резултате.

На гостовању у Рожини, лидер првенства, Морава из Житковца, са 3:1 је славила против Наисуса. Истим резултатом алексиначки ОФК Напредак 1929 победио је у Чечини екипу Моравца. Нова три бода укњижила је и Палилула која је у Алексинцу савладала тим Дољевца са 2:1. Црвена звезда из Горњег Љубеша у Трњану је играла 4:4 против Радничког из Чапљинца. Бод је освојио и Напредак 2012 из Крушја који је у Гредетину са Падином играо 2:2 (на фотографијама – детаљи са утакмице). У Балајинцу Земљорадник је са чак 8:0 славио против Слоге из Кормана.

Детаљ са утакмице Напредак 2012 Крушје – Падина

Ево и осталих резултата – Батушинац: МладостМоравац (Заплањска Топоница) 1:4, Доња Расовача: РасовачаРаднички (Кочане) 6:0.

На табели води Морава из Житковца са 59 бодова. Са два бода мање на другом месту је ОФК Напредак из Алексинца, а када је реч о осталим екипама са подручја општине пласман је следећи: Палилула је деветa са 30 бодова, Напредак из Крушја је на 12. месту са 24 бода, Слога из Кормана заузима 15. место са 16, док је Црвена звезда из Горњег Љубеша на последњем, 17. месту са осам бодова.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

4 × one =