Карлеуша: Грчки лекари одлучили да Софију лече потпуно бесплатно

Софија је напокон стигла у праве руке – написала је мајка шеснаестогодишње Софије Накић након што је девојчица смештена у атинску болницу где ће бити настављено њено лечење. Оно што је нова, позитивна вест јесте да су, по речима певачице Јелене Карлеуше, лекари атинске клинике Iatropolis Medical Group одлучили да Софију лече потпуно бесплатно.

‒ Велику захвалност дугујемо Iatropolis Medical Group из Атине и доктору Steliosu Kouvarisu који не само да су прихватили да лече нашу Софију, него када су чули да ја желим да платим целокупно лечење наша грчка браћа из ове болнице одлучила су да Софију лече апсолутно бесплатно. Не само да је лече бесплатно, него и да покрију све трошкове боравка њене породице, оца и мајке, тако да они неће имати буквално никакве трошкове – изјавила је Карлеуша у обраћању новинарима. 

Она је додала да је ово велики гест и велики поклон наших пријатеља из Грчке.

‒ То је једна дивна вест, с обзиром да је у Србији била отписана. Домаћи лекари једноставно нису желели да помогну девојчици. Поздрављам Софију и њене родитеље који се јако пуно боре и муче за Софију. Надам се да ће Софија победити ову болест и да ћемо јој једног дана певати на свадби – додала је певачица. 

И Софијина мајка Анита, написала је на свом фејбук профилу да је задвољна пријемом и лекарима који ће лечити Софију.

‒ Не могу вам описати доктора Steliosа… Захваљивала сам му се, грлила га и љубила што ће мојој Софији помоћи да се реши ове агоније – написала је мајка девојчице. 

Поред хуманих лекара из клинике Iatropolis Medical Group Софији и њеним родитељима подршку током боравка пружаће и чланови Удружења грчко-српског пријатељства из Лаврија, који ће у суботу посетити девојчицу.

 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

nineteen − one =