Javni čas džudoa sa Kukoljem

Šampion Evrope u džudou Aleksandar Kukolj danas je u Hali sportova u Aleksincu održao javni čas i prezentaciju ovog sporta.

Da nauče nešto novo o ovoj borilačkoj veštini, ali i da probaju neke tehnike bacanja, bili su u prilici članovi Džudo kluba „Aleksinac”, Džudo i džiu-džicu kluba „NiF”, Kluba mešovitih borilačkih veština „Doku”, učenici ovdašnje Tehničke škole „Prota Stevan Dimitrijević”, kao i predstavnici Džudo udruženja „Karađorđević” iz Sokobanje.

‒ Mladima poručujem da rade ono što vole i da budu maksimalno posvećeni jer samo velika posvećenost vodi do krajnjeg cilja ‒ rekao je Aleksandar Kukolj za Alpres. ‒ Kao mlad čovek, kroz ovaj sport možete da proživite sve što vas kasnije čeka u životu, da naučite da se sami na sebe oslonite, da donosite odluke i da se nosite sa posledicama tih odluka. 

Pre javnog časa i prezentacije, olimpijca i evropskog šampiona Aleksandra Kukolja primili su zamenik predsednika opštine Aleksinac Čedomir Rakić i načelnik Odeljenja za opštu upravu i društvene delatnosti Dragan Jovanović.

Više fotografija možete pogledati na Fejsbuk stranici Radio Aleksinca.

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

16 + five =