Јавни час џудоа са Кукољем

Шампион Европе у џудоу Александар Кукољ данас је у Хали спортова у Алексинцу одржао јавни час и презентацију овог спорта.

Да науче нешто ново о овој борилачкој вештини, али и да пробају неке технике бацања, били су у прилици чланови Џудо клуба „Алексинац”, Џудо и џиу-џицу клуба „НиФ”, Клуба мешовитих борилачких вештина „Доку”, ученици овдашње Техничке школе „Прота Стеван Димитријевић”, као и представници Џудо удружења „Карађорђевић” из Сокобање.

‒ Младима поручујем да раде оно што воле и да буду максимално посвећени јер само велика посвећеност води до крајњег циља ‒ рекао је Александар Кукољ за Алпрес. ‒ Као млад човек, кроз овај спорт можете да проживите све што вас касније чека у животу, да научите да се сами на себе ослоните, да доносите одлуке и да се носите са последицама тих одлука. 

Пре јавног часа и презентације, олимпијца и европског шампиона Александра Кукоља примили су заменик председника општине Алексинац Чедомир Ракић и начелник Одељења за општу управу и друштвене делатности Драган Јовановић.

Више фотографија можете погледати на Фејсбук страници Радио Алексинца.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

thirteen + 3 =