Humanitarno veče za Sofiju

Nakon sportista i aleksinački muzičari su se uključili u prikupljanje novčanih sredstava za lečenje Sofije Nakić iz Žitkovca koja boluje od sarkoma vezivnog tkiva i hitno joj je potrebna izuzetno skupa terapija koju zdravstveno osiguranje ne pokriva , pa je svaki vid pomoći dobrodošao.

Tim povodom, orkestar „Osvajači” sutra organizuje humanitarno veče u „Srpskoj kafani”. Cena ulaznice je 1000 dinara, a sav prihod od ulaznica i bakšiša članovi orkestra proslediće Sofijinim roditeljima.

− Ovo je idealan način da se građani pokrenu i pomognu Sofiji. Smatram da treba više sličnih akcija, da se ovako može podići svest kod ljudi i pomoći mnogima. Trenutno su sva mesta u kafani rezervisana, ispunjen je ceo kapacitet kafane i sutra uveče očekujemo preko 160 osoba. Odziv je stvarno veliki i potrudićemo se, ako uslovi to dozvole, da organiujemo još jednu zabavu ovakvog tipa − rekao je Dušan Jeremić, pevač u orkestru „Osvajači”.

Veliku pomoć u organizaciji ove večeri pružila je „Srpska kafana”, što u samoj organizaciji, što finansijski, zatim predsednica Mesne zajednice Vukašinovac Gordana Vasiljević, Atenik komerc, JKP Vodovod i kanalizacija, Jagodinska mesara, Niška pivara i stovarište Velprom.

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

three × two =