Хуманитарно вече за Софију

Након спортиста и алексиначки музичари су се укључили у прикупљање новчаних средстава за лечење Софије Накић из Житковца која болује од саркома везивног ткива и хитно јој је потребна изузетно скупа терапија коју здравствено осигурање не покрива , па је сваки вид помоћи добродошао.

Тим поводом, оркестар „Освајачи” сутра организује хуманитарно вече у „Српској кафани”. Цена улазнице је 1000 динара, а сав приход од улазница и бакшиша чланови оркестра проследиће Софијиним родитељима.

− Ово је идеалан начин да се грађани покрену и помогну Софији. Сматрам да треба више сличних акција, да се овако може подићи свест код људи и помоћи многима. Тренутно су сва места у кафани резервисана, испуњен је цео капацитет кафане и сутра увече очекујемо преко 160 особа. Одзив је стварно велики и потрудићемо се, ако услови то дозволе, да органиујемо још једну забаву оваквог типа − рекао је Душан Јеремић, певач у оркестру „Освајачи”.

Велику помоћ у организацији ове вечери пружила је „Српска кафана”, што у самој организацији, што финансијски, затим председница Месне заједнице Вукашиновац Гордана Васиљевић, Атеник комерц, ЈКП Водовод и канализација, Јагодинска месара, Нишка пивара и стовариште Велпром.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

seven + 19 =