Dosadašnji uspesi kao motiv više

Učenici i radnici Osnovne škole „Stojan Živković Stole” u Trnjanu, danas su obeležili Dan škole. Tim povodom, u prisustvu brojnih zvanica i gostiju, među kojima su bili narodni poslanik Dalibor Radičević, zamenik predsednika Opštine Čedomir Rakić i predsednik Skupštine opštine Grujica Veljković, održana je svečana priredba na kojoj su učenicima i radnicima škole uručene zahvalnice i priznanja.

Govoreći na svečanosti, direktor škole Saša Anđelković je izrazio zadovoljstvo rezultatima koje su učenici i nastavnici postigli na takmičenjima.

‒ Ovo je jedna od uspešnijih godina jer su naši učenici ostvarili izuzetne rezultate na raznim nivoima takmičenja, na mnogim smotrama i konkursima i sve to treba sagledati i nagraditi. Ovo je prilika da se pohvalimo postignućima koja su upravo jedan motiv više za sve učenike i nastavnike.‒ rekao je prilikom obraćanja gostima direktor Anđelković.

Nakon prigodnog programa koji su izveli učenici ove osmoletke, najuspešnijim đacima uručene su nagrade u vidu knjiga a nastavnicima zahvalnice.

Više fotografija možete pogledati na Fejsbuk stranici Radio Aleksinca.

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

seven + 17 =