Досадашњи успеси као мотив више

Ученици и радници Основне школе „Стојан Живковић Столе” у Трњану, данас су обележили Дан школе. Тим поводом, у присуству бројних званица и гостију, међу којима су били народни посланик Далибор Радичевић, заменик председника Општине Чедомир Ракић и председник Скупштине општине Грујица Вељковић, одржана је свечана приредба на којој су ученицима и радницима школе уручене захвалнице и признања.

Говорећи на свечаности, директор школе Саша Анђелковић је изразио задовољство резултатима које су ученици и наставници постигли на такмичењима.

‒ Ово је једна од успешнијих година јер су наши ученици остварили изузетне резултате на разним нивоима такмичења, на многим смотрама и конкурсима и све то треба сагледати и наградити. Ово је прилика да се похвалимо постигнућима која су управо један мотив више за све ученике и наставнике.‒ рекао је приликом обраћања гостима директор Анђелковић.

Након пригодног програма који су извели ученици ове осмолетке, најуспешнијим ђацима уручене су награде у виду књига а наставницима захвалнице.

Више фотографија можете погледати на Фејсбук страници Радио Алексинца.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

12 − eleven =