Aleksinački socijalisti proslavili rođendan

Opštinski odbor Socijalističke partije Srbije u Aleksincu danas je obeležio 29 godina postojanja i delovanja ove političke stranke u aleksinačkoj opštini. Danas je dan, kada je 1990. godine osnovan odbor i kada je počelo političko delovanje u borbi za socijalnu pravdu i uspešnu afirmaciju socijalističkih vrednosti u opštini Aleksinac, čulo se na početku današnje svečanosti.

‒ U dosadašnjem periodu se pokazalo da se Socijalistička partija Srbije uvek borila za socijalnu pravdu i bolji život građana. To, u stvari, pokazuje koliko smo dugo opstali kao politička stranka uopšte, ali i politička stranka koja je bila u vlasti. Mnogo uspeha je iza nas, mnogo godina postojanja, ali i teških trenutaka koje smo gledali da prevaziđemo sami, da izađemo iz svega mudriji, pametniji i uspešniji. A te uspehe smo gledali da delimo sa našim sugrađanima. Jer, postojanje političkih organizacija i političkih partija treba da bude pre svega u interesu građana ‒ kazao je predsednik OO SPS i aktuelni zamenik predsednika opštine, Čedomir Rakić koji je, u ime domaćina, pozdravio prisutne goste.

Među gostima koji su prisustvovali svečanom prijemu bili su i lider naprednjaka i predsednik opštine Nenad Stanković i Opštinskog odbora opozicione Demokratske stranke Srbije i odbornik u opštinskom parlamentu Ivan Dimić.

Više fotografija možete na Fejsbuk stranici Radio Aleksinca.

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

thirteen − seven =