Akvamen sutra u Aleksincu

Ljubitelji sedme umetnosti sutra će u sali Doma kulture u Aleksincu moći da pogledaju čak tri filma – dva crtana i jedan akcioni film.

Tako će od 16 sati biti prikazan crtani film „Petar Pan i Magična knjiga Nedođijeˮ. Film donosi još jednu priču o čudesnom dečaku Petru Panu koji uz pomoć svojih drugara Zvončice, Vendi, Majkla, Džona i Izgubljenih dečaka još jednom pokušava da spase čarobnu zemlju Nedođiju od Kapetana Kuke koji po svaku cenu želi da se dokopa Magične knjige i njome oslobodi čudovišta u nameri da se osveti Petru Panu i zavlada Nedođijom. Film je sinhronizovan na srpski jezik, a glasove su pozajmili Jelena Gavrilović, Đorđe Stojković, Miroljub Turajlija i Dragan Vujić Vujke.

Za 18 sati planirana je projekcija crtanog filma „Ralf rastura internetˮ 3D. Ralf, negativac iz video-igrice, i njegova najbolja drugarica Venelopa fon Gric napuštaju udobnost svog sveta u pokušaju da spasu njenu igricu Šećernu groznicu. Njihova potraga uvodi ih u nepregledan, očaravajući i uzbudljivi svet interneta gde će, kako bi se lakše kretali kroz mrežu, morati da se oslone na njegove stanovnike. Film je sinhronizovan na srpski jezik, a glasove su pozajmili Đorđe Marković, Jelena Gavrilović, Stefan Buzurović, Srđan Čolić, Ana Štajdohar.

Filmsku sredu će zatvoriti projekcija još jedne akcione avanture iz sveta stripa. Radi se o najnovijem ostvarenju studija Varner Bros koji u saradnji sa DS Komiks donose na veliko platno priču o Akvamenu, super heroju iz dubine mora.

„Akvamenˮ je uzbidljiva priča o mladom Arturu Kariju koji saznaje da je naslednik trona podvodnog kraljevstva Atlantide u koje se mora vratiti i spasiti svoji narod. Glavnu ulogu igra Džejson Momoa, a pored njega između ostalih igraju i Vilijem Defo, Nikol Kidman, Patrik Vilson i Ember Hard. Film je na programu od 20 sati i biće prikazan u 3D tehnici.

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

four × three =