Аквамен сутра у Алексинцу

Љубитељи седме уметности сутра ће у сали Дома културе у Алексинцу моћи да погледају чак три филма – два цртана и један акциони филм.

Тако ће од 16 сати бити приказан цртани филм „Петар Пан и Магична књига Недођијеˮ. Филм доноси још једну причу о чудесном дечаку Петру Пану који уз помоћ својих другара Звончице, Венди, Мајкла, Џона и Изгубљених дечака још једном покушава да спасе чаробну земљу Недођију од Капетана Куке који по сваку цену жели да се докопа Магичне књиге и њоме ослободи чудовишта у намери да се освети Петру Пану и завлада Недођијом. Филм је синхронизован на српски језик, а гласове су позајмили Јелена Гавриловић, Ђорђе Стојковић, Мирољуб Турајлија и Драган Вујић Вујке.

За 18 сати планирана је пројекција цртаног филма „Ралф растура интернетˮ 3Д. Ралф, негативац из видео-игрице, и његова најбоља другарица Венелопа фон Гриц напуштају удобност свог света у покушају да спасу њену игрицу Шећерну грозницу. Њихова потрага уводи их у непрегледан, очаравајући и узбудљиви свет интернета где ће, како би се лакше кретали кроз мрежу, морати да се ослоне на његове становнике. Филм је синхронизован на српски језик, а гласове су позајмили Ђорђе Марковић, Јелена Гавриловић, Стефан Бузуровић, Срђан Чолић, Ана Штајдохар.

Филмску среду ће затворити пројекција још једне акционе авантуре из света стрипа. Ради се о најновијем остварењу студија Варнер Брос који у сарадњи са ДС Комикс доносе на велико платно причу о Аквамену, супер хероју из дубине мора.

„Акваменˮ је узбидљива прича о младом Артуру Карију који сазнаје да је наследник трона подводног краљевства Атлантиде у које се мора вратити и спасити своји народ. Главну улогу игра Џејсон Момоа, а поред њега између осталих играју и Вилијем Дефо, Никол Кидман, Патрик Вилсон и Ембер Хард. Филм је на програму од 20 сати и биће приказан у 3Д техници.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

14 + six =