Златом се окитили Никола, Данијела и Вељко

У Марибору, у Словенији, током викенда одржан је 19. Међународнитурнир у џиу-џици„Мариборопен” који је окупио око 700 такмичара из 54 клуба из 14 европских земаља. Такмичари алексиначког Џудои џиу-џицу клуба НиФ, предвођени главним тренером Драганом Трајковићем, наступили су у категоријаманада, кадета, јуниора и сениора и освојили седам медаља – три златне, две сребрне и две бронзане, као и једно пето место.

Златом су се окитили Никола Трајковић (сениори, – 85 кг), Данијела Јоић (кадеткиње, U-18, – 63 кг) и Вељко Марковић (наде, U-14, – 52 кг), сребро је припало Алекси Спасићу (кадети, U-16, – 62 кг) и Ени Петровић (кадеткиње, U-18, – 63 кг), а бронза Давиду Милојевићу (кадети, U-16, – 69 кг) и Данијели Јоић(јуниорке, U-21, – 63 кг). Данијела је, дакле, наступила у две категорије и изборила две медаље – златну и бронзану. Пето место освојио је Александар Ристић (кадети, U-16, – 62 кг).

-Наши млади такмичари још једном су показали велику мотивацију, борбеност и тактичност, а то значи да лагано и сигурно сазревају за још веће спортске изазове, поручују из Управе Џудо и џиу-џицу клуба НиФ.

Фотографије: НиФ

 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

five × 4 =