Злато за Хану, Николу и ката тим

У Крушевцу је одржано појединачно и екипно Првенство државе у оквиру Јапанске карате асоцијације Шотокан савеза Србије. Учествовало је 25 клубова са око 500 такмичара свих узраста, међу којима су били чланови алексиначког Карате клуба „Шуматовац”.

Алексиначки каратисти освојили сушест медаља, и то три златне, једну сребрну и две бронзане.

Златне медаље освојили су: Хана Ранђеловић у катама у категорији девојчица до осам година, Никола Ристић у борбама у сениорској конкуренцијии ката тим „Шуматовац 1“ који су чиниле Емина Младеновић, Милица Јовановић и Милица Миловановић.

У борбама у конкуренцији јуниорки сребрна медаља припала је Милици Јовановић, а бронзане Емини Младеновић у борбама и Дуњи Станковић у катама у категорији до 8 година.

Стимулативним медаљама за учешће награђени су:Калина Мојсиловић, Матија Анђелковић, Милица Анђелковић, Митић Михајло и Лука Будурић.

Дејан Вуксановић, председник и један од тренера алексиначких каратиста, задовољан је резултатима на Првенству Србије, али и пласманом на ранг-листи Јапанске карате асоцијацијена којој „Шуматовац”, у конкуренцији 25 клубова, заузима 14. место.

Фотографије: Карате клуб „Шуматовац”

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

1 × 1 =