Злато за Емину, Лану и Стефана

У организацији Српске карате уније, у Гроцкој је одржано Првенство Србије на коме су чланови Карате клуба „Шуматовац” из Алексинца освојили шест медаља, од којих су три златне, две сребрне и једна бронзана.

У катама појединачно у својим категоријама најсјајније одличје избориле су Емина Младеновић и Лана Николић, док се у борбама у категорији сениора до 68 килограма златом окитио Стефан Стојановић.

Сребрну медаљу освојила је Милица Јовановић у катама појединачно, а у катама екипно сребро је припало ката тиму „Шуматовац 1”, који су чиниле Емина Младеновић, Милица Јовановић и Невена Грујић. Бронзу у катама појединачно изборио је Лука Будурић.

Додељене су и четири стимулативне медаље, а добили су их: Кирил Ристоски, Јефимија Стевановић, Ирена Бошковићи Хана Ранђеловић.

− Када се има у виду да је конкуренција била изузетно јака, резултатима можемо бити задовољни − каже председник КК „Шуматовац”, Дејан Вуксановић. – Што се нашег клуба тиче, ово је било последње такмичење у овом делу сезоне. Пауза ће бити до јесени, а онда ће се наши такмичари наставити да се такмиче за нове медаље и признања − истиче Вуксановић.

Фотографије: Карате клуб „Шуматовац”

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

eight + sixteen =