Због радова део Солунске улице затворен за саобраћај

Због радова на отклањању квара на магистралном цевоводу Житковац – Трњане тренутно је за саобраћај затворен део Солунске улице у Прћиловици. Возачи који долазе из правца Доњег Адровца не могу да се укључе у ову улицу и она је без саобраћаја до прве раскрснице. Они који скрећу у Солунску улицу код Барског моста могу исту да користе отприлике још стотину метара након старог центра Прћиловице, иза споменика, и онда имају могућност да скрену лево и кроз насеље да изађу на главни пут Житковац – Витковац.

Према информацијама из Јавно комуналног предузећа „Водовод и канализација” квар би требало да буде отклоњен у преподневним часовима, након чега ће саобраћај у овој улици бити нормализован.

Док трају радови неће бити прекида у водоснабдевању корисника у Житковцу, Прћиловици, Доњем Адровцу, Трњану, Витковцу и Доњој Пешчаници. Могуће је да дође до пада притиска у мрежи и замућења воде, па из Водовода упозоравају да такву воду не треба користити за пиће. Тек након потпуног бистрења воде и стабилизације притиска иста се може користити.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

two × four =