Завршена подела спортске опреме месним заједницама

Протеклих дана завршено је допремање спортских реквизита и опреме у 18 месних заједница на подручју општине Алексинац коју су добили на Конкурсу Канцеларије за младе.

Како је наведено на званичној фејсбук страници општине Алексинац спортску опрему у виду столова за стони тенис, кошаркашких табли са обручима и голова за рукомет и мали фудбал добиле су месне заједнице Копривница, Радевац, Делиград, Доњи и Горњи Крупац, Доњи Адровац, Рсовац, Крушје, Станци, Велики Дреновац, Гредетин, Глоговица, Тешица, Јаковље, Корман, Срезовац, Горњи Љубеш и Горња Пешчаница.

Исти извор још наводи да су представницима савета ових месних заједница спортску опрему уручили Маријана Радивојевић, заменица председника општине Алексинац, Жарко Војиновић, општински већник, Милан Петровић, одборник СО, Душан Пешић, директор Спортско рекреативног центра Алексинац „СРЦАˮ, Далибор Марковић, директор ЈКП „Комуналне услугеˮ, Бојан Младеновић, председник Спортског савеза, Ташана Јевтић начелница Одељења за јавну управу и друштвене делатности, и Александра Николић, представница Канцеларије за младе.

Ова опрема је додељена у циљу повећања броја младих који се рекреативно баве спортом у поменутим месним заједницама. Иначе, уговори за доделу опреме потписани су између председника општине Алексинац Далибора Радичевића и председника савета месних заједница 31. марта ове године.

Извор фотографија: Фејсбук страница Општине Алексинац.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

4 + eleven =