Завршен Летњи камп: „И наредног лета у Липовцу!” (ФОТО+ВИДЕО)

У Липовцу је јуче окончан први Летњи камп који је организовао Женски рукометни клуб „Алексинац” у сарадњи за Канцеларијом за младе алексиначке општине и локалним Савезом за школски спорт.

На окупу је било 66 девојчица из 12 градова: Бујановца, Врања, Владичиног Хана, Сурдулице, Куршумлије, Прокупља, Ниша, Пирота, Ћићевца, Крушевца, Ћуприје и Алексинца.

− За све нас, мислим на организаторе кампа и рукометашице, ово је било велико и  драгоцено искуство − каже за наш портал председник ЖРК „Алексинац” Дејан Павловић. – Тренери су радили са децом различите видове одбране и постављања, затим кретања у фази напада, а највише се уигравала одбрана 3-2-1. Амбијент и услови за рад су били изврсни. Верујем да ће Летњи камп постати традиција и да ћемо се у Липовцу наћи и наредне године − додаје Павловић.

У раду са полазницама кампа радила су шесторица тренера: Марко Милојковић из Јагодине, тренер јуниорске репрезентације Централне Србије, Бојан Стефановић Кузе из Ниша, иначе играч РК „Алексинац”, Синиша Ристић из Владичиног Хана, Бојан Трајковић, тренер голмана из Лесковца, Миљан Манић из прокупачког „Топличанина” и Драган Тодоровић из ЖРК „Алексинац”.

Камп је отворен 13. августа, а полазници су били смештени у Установи за одмор и рекреацију деце „Липовац”.


Посета манастиру

Учесници кампа посетили су оближњи манастир Свети Стефан и упознали се богатом историјом овог средњевековног здања.


Аутор видео садржаја: Дино Денкић.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

eleven + seventeen =