Aleksinački-rukometaši-i-rukometaš

Завршен камп Борско језеро: Драж кампа и чари рукомета

На Борском језеру завршен је седмодневни рукометни камп „Борско језеро”, који је окупио око 150 младих рукометаша и рукометашица из наше земље и иностранства, међу којима је било и шесторо младих из Алексинца.

Председник Женског рукометног клуба „Алексинац” Дејан Павловић рекао је за наш портал да је програм у кампу био интересантан и разноврстан. Dejan-Pavlović

‒ У зависности од годишта, играчи и играчице су били подељени по категоријама, са њима су радили искусни тренери, а свака категорија је имала свој програм рада ‒ каже Павловић.

‒ Пошто смо се први пут појавили на кампу, моја идеја је била да деца осете драж кампа и рукомета уопште и шта значи озбиљан рад у овом спорту. Након почетних тешкоћа, наши дечаци и девојчице су се прилагодили условима рада и при крају кампа су чак тражили да остану још који дан ‒ вели наш саговорник.

Што се припрема за нови шампионат тиче, први човек алексиначких рукометашица каже да је старт заказан за 5. aвгуст. Рукометашице, њих тридесетак, до почетка првенства тренираће на Стадиону за мале спортове „Младост” и у Градском парку „Брђанка”.
__________________________________________________________________________________________________________


Осим Алексинчана, у кампу су били и млади рукометаши од осам до 17 година из Бујановца, Врања, Владичиног Хана, Ниша, Зајечара, Неготина, Великог Градишта, Ћуприје, Јагодине, Краљева, Горњег Милановца, Чачка, Инђије, Београда, Србобрана, Бачког Јарка, Темерина и, наравно, Бора. У кампу су, такође, учествовали и млади из Северне Македоније, Босне и Херцеговине, Словеније, Аустрије и Немачке.

 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

1 × 3 =