Завршен AlRock Fest: Добра атмосфера уз одличне наступе бендова

Очекивани музички спектакл одвио се на терену за мале спортове „Таш” поводом завршетка осмог по реду Ал рок фестивала. Минулог петка, догодио се разноврстан спој музичких рок жанрова, а незаборавну позитивну атмосферу обезбедиле су групе „Појаве”, „Прљави инспектор Блажа и кљунови”, и „Неверне бебе”.

Концерт је отпочео „Појавама”, које су својим извођењем гранџ рока и алтернативног рока освојиле публику. Публика је највише уживала у песми „Спознаја”. Својим наступом показали су да је њихова музика алтернатива у пуном смислу те речи, а недавно су забележили и наступ на овогодишњем Нишвил џез фестивалу.

Након њих уследио је састав „Прљави инспектор Блажа и кљунови” са својим енергичним наступом. Познато је да Блажа својом аутентичном појавом привлачи пажњу публике свих узраста, па тако уз карактеристичне текстове, рифове и кореографију није било прилике да публика остане мирна. Блажа је, такође, поменуо свој давни наступ у Мозгову, кога се радо сећа.

На крају, гласни дочек доживеле су и „Неверне бебе”. Своје највеће хитове, ова група певала је упоредо са публиком. Колико је публика сарађивала и оставила утисак на ову групу, није остала равнодушна, па се захвалила јавно, на свом Инстаграм профилу.

Велико одушевљење на овим наступима показало је да рок музика и даље заузима посебно место у срцима публике Алексинца, што је посећеност концертима на другом дану Ал рок фестивала то и показала.

Фотографије са поменутог Ал рок фестивала наћи ће се на Фејсбук страници Радио Алексинца.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

2 × 2 =