Зајечарци најбољи, Алексинчани други

У организацији Савеза спортских риболоваца Србије, на Бованском језеру је одржано такмичење риболоваца у оквиру завршног, трећег кола Српске лиге – Исток.

Најбољи резултат забележила је екипа алексиначког „Риболовца”, са уловом од 8.485 грама рибе. Титулу првака стазе са 3.850 грама освојио је члан ове екипе Саша Миљковић. У Ц сектору без премца је био Слободан Дане Крстић који је упецао 3.060 грама, док је треће место у Б сектору остварио Драган Станковић са уловом од 1.575 грама.

Међутим, када се сумирају резултати из сва три кола (два на Бованском језеру и једно у Брзој Паланци), прво место у укупном пласману освојила је екипа Организације спортских риболоваца „Тимок” из Зајечара, други је „Риболовац” из Алексинца, а трећи „Гиборт” из Кладова. Зајечарци су стекли право да се такмиче у Мастер лиги.

Иначе, било је планирано да се такмичење у оквиру Српске лиге – Исток одржи у четири кола, али се од четвртог кола одустало због ситуације са корона вирусом.

Такмичење у Српској лиги – Исток окупило је 12 екипа из Алексинца, Ниша, Кладова, Сврљига, Бора, Доњег Милановца, Неготина, Књажевца, Зајечара и Мајданпека.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

ten + 7 =