За публику сала била мала

Mлађа група школице глуме, која ради под окриљем Градског позоришта „Театар 91”, премијерно је синоћ, у дупке пуној сали Дома културе, одиграла представу „Ружно паче”, намењену нашим најмлађим суграђанима, али и њиховим родитељима.

Колико је ово била интересантна представа за младу публику сведоче малишани који су остали у холу Дома културе, јер није било места у сали која прима 440 гледалаца.

Иначе, текст ове представе свима је добро познат, а представу је режирала Јелена Манасић, која је радила са полазницима ове школе. У овој представи своје глумачко умеће публици приказали су Дана Милић, Сташа Крстић, Матија Илић, Богдан Драганић, Уна Радојковић, Тадија Илић, Ана Момчиловић, Михаела Крстичевић, Лена Милић, Вања Васић, Василије Вучић, Анастасија Вељковић, Василије Латински, Владан Бабић, Лена Благојевић и Софија Ивић.

Љубитељи бајки за децу, и сви они који синоћ нису успели да уђу у салу, моћи ће да ову представа погледају у понедељак, 19. фебраура у 19 часова у Великој сали Дома културе у Алексинцу, за када је заказана прва реприза. Улаз је бесплатан.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

20 − fifteen =