За неплатише принудна наплата

Од средине наредног месеца, односно од 15. новембра ове године благајна Јавно комуналног предузећа “Комуналне услуге” радиће и у послеподневним часовима, па ће корисници убудуће моћи да измирују своје обавезе од 7 до 18 часова.

У продуженом, односно поподневном раду благајне све услуге могу да буду извршене па и продаја дневних и сатних паркинг карта.

− Ми већ сада можемо да дамо неку оцену да је паркинг служба и оправдала своје постојање, види се да је доста уредније паркирање у граду и оно што је најбитније да коначно има места за паркирање у било ком добу дана − рекао је Далибор Марковић, в.д. директора у овом предузећу и истакао да што се тиче самог комуналног предузеће наплата је негде у границама очекиваног и пројектованог, тако да ће то отприлике бити неко пословање које ће бити нити са зарадом, а нити са неким губитком.

Када је реч о рачунима за изношење смећа, за оне грађане којима не стижу редовно рачуни, или пак желе да добијају рачуне у електронском облику, и даље постоји могућност да на званични мејл Комуналног предузећа доставе свој мејл на који бе се електронским путем слали рачуни.

Међутим, из овог предузећа пристигло је и обавештење за нередовне платише.

− За кориснике комуналних услуга, који имају три и више не измирених рачуна бићемо приморани да покренемо поступак извршења, односно принудне наплате тих рачуна, те молимо грађане да своје рачуне измирују редовно како не бисмо долазили до оваквих проблема − додао је Марковић.

Насловна фотографија: Илустрација (извор Гугл).

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

4 × 1 =